Hirdetés

Furiosa nélkül folytatódnak Mad Max kalandjai

|

Hirdetés

George Miller lesújtó hírt osztott meg a napokban a Mad Max-rajongókkal: a soron következő folytatásban, mely eddig a The Wasteland néven fut, nem fog szerepelni A harag útjának egyik legkellemesebb meglepetése, Charlize Theron, Furiosa szerepében. Ugyanakkor a karaktertől nem kell végleg elbúcsúzni, ugyanis Miller azt is hozzátette, hogy a két meglévő szkript közül a másodikban ismét találkozni fognak valamilyen formában Maxszel. Miller mindemellett újfent nyomatékosította, hogy a Mad Max 5 előtt egy kisebb filmet szeretne rendezni, valamint azt is elárulta, hogy a The Wasteland nem biztos, hogy a végleges címe lesz a folytatásnak.

„Ez a cím egyszerűen csak úgy jött, csupán egy munkacím. Nico Lathouris és én gazdag háttérsztorikat írtunk az összes karaktereknek, amikből végül forgatókönyvek lettek, szóval még két filmünk van. Örömmel mondhatom, hogy máris tárgyalások folynak velük kapcsolatban, de remélem, hogy a következő filmem egy kisszabású projekt lesz, mindenféle speciális effekt nélkül, kevés kaszkadőrrel.”
Mivel 2010-ben még arról szólt a fáma, hogy a következő két Mad Max filmet közvetlenül egymás után fogják leforgatni, ezért van rá sansz, hogy a The Wasteland – vagy akármi is legyen a végleges címe – rögtön A harag útja után veszi fel az események fonalát, csak éppenséggel Furiosa nélkül. Ti bánkódtok Furiosa kihagyása miatt vagy jó döntésnek tartjátok újabb főbb karakterek bemutatását?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.