Hirdetés

Fury - Képeken Brad Pitt új filmje

|

Megérkezett az első hivatalos kép a David Ayer által rendezett Furyhoz, amelyen Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena és Jon Bernthal ücsörögnek lazán egy tankon.

Hirdetés

A tanknak nem csak esztétikai szerepe van, hiszen ő maga a film névadója. Brad Pitt Wardaddyt alakítja (csak ne fordítsák le Hadiapusra, vagy valami hasonló borzadályra), aki a Fury öt fős csapatát vezényeli egy veszélyes küldetésben, az ellenséges vonalak mögött: “Ember és fegyver hátrányban, Wardaddy és emberei szembeszállnak a túlerővel, azzal a hősi szándékkal, hogy szíven találják a náci Németországot.” Ha tovább kattintotok megtekinthetitek az első hivatalos képet, illetve még néhány fotót a színfalak mögül amiket Ayer tett közzé.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.