Hirdetés

Futurisztikus Robin Hood készülőben!

|

A Warner Bros. jól tudja, hogy a 2010-es Russel Crowe nevével készült Robin Hood feldolgozás után nem tudnának eladni még egy abban az időben játszódó sztorit, ezért a jövőre váltanak!

Hirdetés

Robin Hood-ot átültetik egy futurisztikus világba, ahol London negatív jövőképét, disztópiáját elevenítenék fel a középpontban tolvajok csapatával, amelyek tevékenysége ugyanabból fog állni, mint az eredeti Robin Hood-é: a gazdagoktól elvesz, a szegényeknek ad. Még 2009-ben bérelte fel a stúdió Jason Dean Hall-t a forgatókönyv megírására, majd nem sokkal később Nicolai Fuglsig került a rendezői székbe. A film jelenleg Untitled Robin Hood Project néven fut a keresztségben és 2012 van megadva premiernek, de ebből valószínűleg 2013 lesz, ha össze is jön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.