Hirdetés

Rebootolják a G.I. Joe franchise-t

|

A Hasbrót is utolérte a rebootolás szele.

Hirdetés

Az első G.I. Joe film, A kobra árnyéka 2009-ben került bemutatásra, melyet egy folytatás követett Megtorlás címen 2013-ban. Bár mindkét film világviszonylatban több mint 300 millió dollár bevételt termelt, sem a Paramount stúdió, sem a Hasbro nem volt megelégedve a számokkal, hiszen a Transformers 2 évvel korábban hatalmas bevételi sikereket ért el, ám a robotos móka eredményeit a G.I. Joe-k messze nem tudták megközelíteni. Éppen ezért a Hasbro és a Paramount most ismét összefog, hogy újabb film(ek)et készítsenek el a szériából, ám ezúttal egy sokkal modernebb megközelítésben.

Hirdetés

A világ megváltozott, ezért a G.I. Joe-knak is meg kell változniuk. Sokkal maibb módon szeretnénk közelíteni a franchise-hoz, ami egyben arra is lehetőséget biztosít majd a számunkra, hogy kidolgozzunk bizonyos karaktereket. Ez egy másféle G.I. Joe lesz. Egy olyan, ami jobban rezonál a rajongókkal, de ugyanakkor új nézőket is bevon az USA-n belül és kívül is egyaránt.

- nyilatkozta Simon Waters a Hasbrótól.

Igen, lehet már kitaláltátok, hogy mik a tervei a Hasbrónak: egy saját univerzumot szeretnének ők is elkészíteni, melyben a ROM, a Micronauts, a Visionaries és a M.A.S.K. is feltűnhet a G.I. Joe-k és a Transformerek mellett. De vajon kell ez nekünk? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.