Hirdetés

Saját filmet kaphat a G.I. Joe egyik karaktere

|

Dwayne Johnsonnal a középpontban készül el a G.I. Joe 3, de a legújabb értesülések szerint a Paramount a fő szál mellett szeretne egy spin-offot is.

Hirdetés

Valószínűleg a Paramount Pictures irodáinak falán már jó ideje lejárt a naptár, legalábbis semmilyen más logikus indokot nem tudunk felhozni arra, hogy öt évvel a legutóbbi rész, a Megtorlás megjelenése után a kiadó két filmmel is szeretné bővíteni a franchise-t. Az egyik a Dwayne Johnson karakterére, Roadblockra fókuszáló G.I. Joe 3, míg a másik a széria egyik kedvelt és meglehetősen csendes karakterére építhet. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Paramount berkeiben készül egy mellékszál is, amely Kígyószemre (Snake Eyes) koncentrál - őt két alkalommal is Ray Park keltette életre. Kígyószem az egyik legnépszerűbb figura a G.I. Joe lore-ban, így nem ördögtől való gondolat, hogy többet szerepeltessék, azonban erősen kérdéses, hogy egyedül elbírna-e egy önálló filmet a szótlan, maszkos nindzsa. 

A forgatókönyvet mindenesetre Evan Spiliotopoulos (A Szépség és a Szörnyeteg, Herkules) fogja szállítani, ha jól alakulnak a tárgyalások, míg Brian Goldner producerként gondozza a projektet. Ti megnéznétek egy Kígyószem spin-offot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.