Hirdetés

Gal Gadot gonosz mellékszerepben is feltűnhetett volna a DC filmes univerzumban

|

Hirdetés

Rendre találkozunk olyan élettörténetekkel, melyek azt támasztják alá, hogy vannak bizonyos kusza szövevényes szálak, melyek már előre megformálták életünket. Gal Gadot története sem különbözik ettől, hiszen a színésznőt egy friss nyilatkozata szerint csak hajszál választotta el attól, hogy egészen más szerepben tűnjön fel a DC filmes univerzumában, mint Wonder Woman. Gadot ugyanis már az Acélember castingjára is ellátogatott, és már ott is olyan jót alakított, hogy felkínálták neki a szerepet. Hogy melyiket is? Zod Generális Hadnagyát, Faorát kelthette volna életre, azonban a sors közbeszólt egy váratlan(?) anyaság képében. Az egyhónapos kismama így kénytelen volt visszautasítani Faora szerepét, majd a szülés után újult erővel jelentkezett ismét a DC-s castingra, amikor is már megkapta a jogot, hogy megformálja Wonder Womant a nagyképernyőn. Így vált Gadot egy egész filmes univerzum egyik meghatározó főhősévé egy gonosz mellékszereplő helyett. Faora szerepe egyébként Antje Traue ölébe pottyant. Miután az Acélemberben nem halt meg a karaktere, ezért lehetséges, hogy Zod Generális egykori jobb keze akár az Acélember folytatásában is visszatérhet. Persze a sors igazi pikantériája az lenne, ha Wonder Woman maga taníthatná móresre Faorát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.