Hirdetés

Galactus lehet 2020 következő nagy csapása

|

Titokzatos "szívverésre" lettek figyelmesek a tudósok egy kozmikus felhőben, ami azonnal felcsigázta az internet népét.

Hirdetés

Annyi globális horderejű problémával van tele ez az év, hogy akkor járunk a legjobban, amennyiben képesek vagyunk olykor ellazulni, és poénra venni a dolgokat. Van, amivel azonban nem érdemes viccelődni, például amikor egy kozmikus entitás közeledhet a Föld felé, hogy bekebelezze azt.

Hirdetés

15.000 fényévre tőlünk, az S 433 rendszerben egy különös kozmikus gázfelhőre lettek figyelmesek a kutatók, akik ritmikus, szívdobbanásszerű gamma-sugarakat rögzítettek. Ezeknek az üteme megegyezik egy szomszédos fekete lyukéval, ami azt sugallja, hogy a két objektum kapcsolatban áll egymással, ám a tudósok egyelőre nem tudják, hogy mégis hogyan lehetséges ez, hiszen 100 fényév távolság van a kettő között.

Amíg a szakértők teleszkópokon és különböző műszereken keresztül próbálják megérteni a jelenséget, addig sokan már konkrét válaszokkal rendelkeznek a képregények hasábjainak hála. Ezen beavatottak nem csupán abban értenek egyet, hogy Galactus lehet 2020 következő csapása, hanem abban is, hogy elég csalódáskeltő, hogy mindennek tetejébe a kozmikus gazfickó gázfelhő változatát kaptuk, hasonlóan a 2007-es Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazóban látottakhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.