Hirdetés

Rengeteg újat mutat a Galaxis Őrzői 2 Super Bowl előzetese

|

Nem semmi előzetessel rukkoltak elő a Galaxis Őrzői az 51. Super Bowl alkalmából.

Hirdetés

Mindenki kedvenc Őrzői visszatértek, és többen vannak mint valaha! Bizony, azt már tudtuk, hogy bővülni fog a csapat, de eddig az előzetesig kellett várni, hogy együtt pózoljanak a tagok.

Hirdetés

Elsőosztályú zeneválasztás, vicces egysorosok, lélegzetelállító akció és sok-sok kicsi Groot kíséretében hangol minket a Galaxis Őrzői 2 trailere a Marvel következő nagy dobására. Nagyon nehéz lesz kivárni a májust!

A James Gunn által írt és rendezett film 2017. május 4-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben visszatér Chris Pratt (Peter Quill/Űrlord); Zoe Saldana (Gamora); Dave Bautista (Drax); Vin Diesel (Groot); Bradley Cooper (Mordály); Michael Rooker (Yondu); Karen Gillan (Nebula); és Sean Gunn (Kraglin). A stábhoz újként csatlakozik Pom Klementieff (Mantiss), Elizabeth Debicki (Ayesha); Chris Sullivan (Taserface) és Kurt Russell (Ego). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.