Hirdetés

Galaxis Őrzői: Megvan a főellenség és Gamora alakítója is?

|

A (nem tudom milyen mennyiségben lévő) Galaxis Őrzői-fanok örülhetnek, két pletyka látott napvilágot a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

James Gunn filmje még csak a casting szakaszban jár és most állítólag Zoe Saldana (Avatar, Sötétségben-Stark Trek) tárgyal Gamora szerepéért, hogy csatlakozzon Star Lord (Chris Pratt) és Drax (Dave Bautista) mellé! Gamora "a leghalálosabb nő a galaxisban", egy zöld bőrű humanoid, aki a fajának utolsó tagja, melyet kiirtott a gonosz faj, a Badoon. Gamora kötődik Thanoshoz is, ő képezte ki bérgyilkossá, mielőtt csatlakozott volna az Őrzők csapatához. Több infó itt olvasható. És hogy kit pletykálnak főellenségnek? Ha érdekel, kattints tovább:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.