Hirdetés

A Galaxis Őrzői csak mellékszereplők lesznek a Bosszúállók: Végtelen háborúban

|

Chris Pratt nyilatkozata alapján nem az Őrzőké lesz a főszerep a Végtelen Háborúban.

Hirdetés

Habár a következő Bosszúállók filmben végre a Galaxis Őrzői is csatlakoznak a bandához, egyelőre még nem veszik el a rivaldafényt a Földet védelmező hősöktől. Az Őrzők hamarosan visszatérnek a mozikba a második felvonással, a filmben szereplő színészek pedig nyakig állnak az interjúztató riporterekben, akik természetesen a jövőre érkező Végtelen háborúról sem restellnek kérdezősködni.

Hirdetés

A csapatot Űrlordként vezető Chris Pratt a Nerdistnek adott interjút, amikor a Galaxis Őrzői 2 és a Bosszúállók: Végtelen háború közti különbségekről kezdett el beszélni. A színész biztosított arról, hogy az Őrzők felbukkanása ellenére a Bosszúállók 3 továbbra is nagyon Bosszúállók központú lesz.

"Kétségkívül érezhető lesz az erős jelenlétünk, de ettől függetlenül mellékszereplőket játszunk. Azért vagyunk ott, hogy segítsünk elmesélni a Végtelen háború elképesztő történetét. De az Őrzők megmaradnak kozmikusnak. Ez a Marvel Filmes Univerzum egydei és különálló része."

Pratt nyilatkozata nem teljesen meglepő. James Gunn rendező már többször kiemelte, hogy a Marvel kozmikus világa megáll a saját lábán, sőt a harmadik fázis lezárásával valószínáleg az univerzum épp ezen része kap majd még nagyobb figyelmet. Ehhez persze már a 2019.-ben érkező Bosszúállók 4 is nyújthat egy segítő kezet, ugyanis abban a filmben talán több tér juthat az Őrzőknek puszta mellékszereplőknél.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 3-án érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Tom Holland és Anthony Mackie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.