Hirdetés

A Galaxis őrzői rendezője az egekig dicsérte az új Pókembert

|

Hirdetés

Valószínűleg már mindenki pixelesre nézte az új Amerika Kapitány: Polgárháború trailert (amit már felirattal is bepróbálhattok a linken keresztül), mi is kiemelten foglalkoztunk vele (még a jelmezére is rákérdeztünk nálatok), hiszen mivel a közösségi oldalakon a csapból is ez folyik, így nem titok többé, hogy a vadonatúj Pókember is felbukkant benne. De vajon mi a véleménye egy ismert és elismert szakmabelinek a vérfrissítésen átesett hálószövögetőről?

giphy
A szóban forgó Amerika Kapitány: Polgárháború trailert a Galaxis őrzői filmek rendezője, James Gunn is látta, továbbá véleményezte is, amit a Marvel Magyarország jóvoltából alább olvashattok:
Ahogy korábban mondtam, ez az egyik kedvenc Marvel filmem (nem, ez nem olyasmi, amit minden Marvel filmről elmondhatnék). Láttam, mielőtt a vizuális effekteket belerakták volna. És igen, Tom Holland messze minden idők legjobb Pókija. A karakter és az előadás... Holland az Pókinak / Peter Parkernek, mint Downey Vasembernek, Ledger Jokernek, és Pratt Quillnek.
Ami minket illet, elhisszük a rendező szavait, hiszen ha valaki, hát ő simán megmondaná, ha nem tetszene neki a dolog hovatartozástól függetlenül - ahogyan arra volt már példa korábban is. Mindezek után kíváncsian várjuk a május ötödikei hazai premiert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.