Hirdetés

A Galaxis Őrzői rendezője fellebbentette a fátylat Mantisról

|

A galaxis őrzői folytatásának rendezője, James Gunn ismét vicces kedvében volt, így újabb koncepciós rajzott mutatott a rajongóknak, ezúttal Mantis karakterére fókuszálva.

Hirdetés

Na jó, ez azért költői túlzás volt, amiért Drax már simán átvágná a torkunkat, de James Gunn azért kedveskedett valamivel a rajongóknak a twitteren.

Hirdetés

Akik hétről hétre követik A Galaxis Őrzői 2 munkálatait, ami februárban kezdődött, azok tudják, hogy a rendező sajátos kis storyboard rajzokkal kedveskedik a rajongóknak az aznapi felvételről, amelyekről... hát nehezen lehetne megmondani, hogy mit is takarnak, de egy ennyire előkészületi fázisban lévő filmnél ez nem is annyira nagy probléma.

A legújabb skiccen Mantist láthatjuk, amit csak azért tudunk, mer Gunn maga is odaírta, mögötte pedig két figura, az egyik talán Űrlord, a másik pálcika emberke pedig vélhetően Groot. A karaktert Pom Klementieff alakítja, és ő volt az első új csatlakozó a stábhoz, akit még októberben jelentettek be. Mantis karakteréről azt kell tudni, hogy kree szerzetesek nevelték és olyan profi harcost neveltek az egyébként félig vietnami, félig német lányból, hogy egy jól irányzott csapással akár még Thort is padlóra tudná küldeni. Egyébként Gunn korábban egy hasonló rajzon "felfedte" Űrlord apjának a kilétét (hogy melyiken, ne kérdezzétek), akit a pletykák szerint Kurt Russel fog alakítani, de ezt továbbra sem erősítették meg, ahogy Sylvester Stallone vélt vagy valós szerepét sem (az azért poén lenne, hogy Tango és Cash ismét egy filmben szerepel). Azt viszont elárulta a rajongóknak, hogy az apakérdés a filmben megválaszolásra fog kerülni és hogy "Quill apuka" egy igazi s-fej.

A Galaxis őrzői második része 2017. május 5-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.