Hirdetés

A galaxis őrzői sorozat - Ki lesz Groot és Mordály hangja?

|

Hirdetés

Még idén elindul a Disney XD csatornán a Galaxis őrzői animációs sorozat, de a bejelentés óta nem sokat hallottunk a projektről. A Marvel és a Disney azonban nemrég leleplezte a széria első két szinkronhangját, természetesen a közönség két kedvenc karaktere, Groot és Mordály (avagy eredeti nevén Rocket Raccoon) indítják a sort.

B9_bPGECYAAL8Sg.jpg large
A Galaxis őrzői sorozat sztorija szinte teljesen megegyezik a filmével, viszont a színészek nem térnek vissza. Rocket hangját ezúttal a több mint száz filmet maga mögött tudó Trevor Devall (Johnny Test, Death Note, Csillagkapu: Atlantisz) kölcsönzi, aki a szintén Disney csatornán futó Pókember elképesztő kalandjaiban már megszólaltatta a militarista mosómacit. https://www.youtube.com/watch?v=lfyazXax3b8 Az animációs gárda másik megerősített tagja Kevin Michael Richardson, aki Groot virtuális képe alatt dörmög majd. Richardson neve elsősorban a Cleveland Show kapcsán lehet ismerős annak, aki eredeti nyelven nézi (neki tudható be Cleveland Brown Jr), de számos Marveles és DC-s animációs sorozathoz adta már tehetségét. https://www.youtube.com/watch?v=yNbTBDyUADk
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.