Hirdetés

Külön filmet kap Groot és Mordály, összecsap Groot és Hulk?!

|

Vin Diesel igencsak érdekes nyilatkozatokat tett a minap, szerinte ugyanis karaktere összecsaphat Hulkkal a vásznon, ráadásul finoman egy spin-off filmre is utalt.

Hirdetés

Mióta a Marvel bemutatta A galaxis őrzői folytatásának trailerét, azóta abszolút a cuki kicsi Groot uralja a világhálót, azonban rengeteg olyan eleme lesz még a filmnek, amivel James Gunn és csapata kenyérre kenheti majd a rajongókat. Sőt, várhatóan a film után is. 

Hirdetés

Nemrég a Screen Junkies-nak nyilatkozott Vin Diesel, Groot szinkronhangja és szavai alapján nem az Amerika Kapitány: Polgárháború lesz az egyetlen a Marvel Filmes Univerzumban, amelyben a hősök egymásnak esnek: 

Tudom, hogy valahol az univerzumban látni fogtok majd egy csatát Hulk és Groot között. Jegyezzétek fel, ott lesz a plakáton: Groot vs. Hulk.

Érdekesség, hogy a képregényekben feszült már egymásnak a két karakter, az 1976-os Incredible Hulk Annual #5-ben került rá sor, ahol a dühöngő zöld szörnyeteg több szörnnnyel is harcolt. Az összecsapást Hulk nyerte.

Diesel mellesleg megemlített egy másik fontos dolgot is, miszerint különálló filmet kaphat A galaxis őrzői csapatának két legnépszerűbb tagja, Groot és Mordály (Bradley Cooper): 

Azt hiszem, hogyha James Gunn-on múlik, látni fogtok egy Mordály és Groot filmet a Végtelen Háború után. Szerintem ez nagyon is lehetséges.

Grootot legközelebb 2017. május 4-én láthatjuk a vásznon A galaxis őrzői 2-ben, míg az Avengers: Infinity War a tervek szerint 2018. május 3-án debütál Anthony és Joe Russo rendezésében. Ti örülnétek egy Groot vs. Hulk bunyónak és egy Groot & Mordály spin-offnak?

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.