Hirdetés

Galaxis Őrzői Vol. 2 - Készen van a stáblistás jelenet és hamarosan bejelentik az új szereplőket is

|

Hirdetés

Már csak néhány rövidke hét van hátra és elkezdődik a Marvel Galaxis Őrzőinek folytatásának a forgatása Atlantában. A minap összeült a teljes szereplőgárda a forgatókönyv felolvasása alkalmából, James Gunn író-rendező ennek örömére pedig néhány új részlettel szolgált a rajongók számára. Jó szokásához híven, a filmkészítő ismét "Twittert ragadott" és válaszolt néhány kérdésre, amit a kíváncsi követői intéztek felé. Gunn elárulta, hogy a stáblista utáni jelenet már most bele van írva a forgatókönyvebe és nem menet közben találják majd ki. Természetesen semmi egyéb részletet nem árult el ezzel kapcsolatban, még azt sem, hogy melyik filmhez lesz majd köthető a harmadik fázisból. Ha fogadnunk kellene, akkor a Thor: Ragnarokra tennénk a voksunkat, hiszen ez lesz az az alkotás, ami néhány hónappal követi majd a Galaxis Őrzői Vol. 2-őt, egész pontosan 2017 november 3-án. A filmről köztudott, hogy Hulk is szerves részét képezi majd a cselekménynek, így talán van némi alapja, ha arra gyanakszunk, hogy a zöld behemót megérkezését vezeti majd fel a stáblistás jelenet a kozmikus világba. Egy friss pletyka szerint (SPOILER?) Hulk a Sakaar nevezetű bolygón fog landolni, ahol gladiátorok ellen kell küzdenie, míg végül kivívja magának a bajnoki címet. Ekkor jön a képbe Thor (Chris Hemsworth), akit szintén ide száműznek és ekkor kerül kapcsolatba Bruce Bannerel (Mark Ruffalo) és annak dühkezelési problémás "lakótársával". (SPOILER VÉGE)

James Gunntól azt is megtudhattuk, hogy valószínűleg hamarosan felfedik a film teljes színészgárdáját. Egyelőre annyi biztos, hogy Pom Klementieff már csatlakozott az Őrzőkhöz, a hírek szerint pedig Mantis szerepében láthatjuk majd. Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax a Pusztító), Vin Diesel (Groot) és Bradley Cooper (Mordály) biztosan visszatérnek az eredeti filmből, Michael Rookerrel (Yondu) és Karen Gillanel (Nebula) egyetemben. Korábban arról is hallottunk, hogy Kurt Russell is csatlakozik a stábhoz, méghozzá Űrlord apjaként, ám a megerősítés még várat magára. Gunn régebben már elmondta, hogy a folytatásban megismerjük Peter Quill édesapjának kilétét, ám azt is hozzátette, hogy nem pont olyan lesz, mint a képregényékbéli Json. Russell egyébként beszélt már arról, hogy megkörnyékezték a Galaxis Őrzői készítői, de azt mondta, hogy még meg kell néznie az első részt és el kell olvasnia a folytatás forgatókönyvét mielőtt bármit is válaszolna. Egyelőre nem tudjuk, hogy a színész is jelen volt-e a szkript felolvasásakor és, hogy egyáltalán rábólintott-e a szerepre, de ha hihetünk a rendezőnek, akkor mindez hamarosan kiderül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.