Hirdetés

Daniel Craig játszhatja el a Gambit főellenségét

|

James Bond ezúttal szuperhősfilmben tűnhet fel, méghozzá egy klasszikus X-Men gonosz szerepében.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben a Splash Report megosztott egy részletes vázlatot a közel három éve tervezett Gambit forgatókönyvéről, amiből kiderült, hogy Nathaniel Essex, azaz Mister Sinister lehet a film elsődleges rosszfiúja, aki nem mellesleg a képregényekben az egyik legnagyobb X-Men ellenség. Ugyanezen portál szellőztette meg a minap az információt, miszerint a James Bond filmek címszerepét játszó Daniel Craig tárgyalásokat folytat a stúdióval, hogy életre keltse Mister Sinistert a 20th Century Fox spinoff mozijában.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a "kezdeti" nehézségeket követően végre sínen van a Channing Tatummal az élen készülő produkció, amivel állítólag a Deadpool és Logan sikereit követően kezdtek el megint komolyabban foglalkozni. Jelenleg egy rendező és további stábtagok választják el az előkészületek megkezdésétől, de amennyiben rákapcsolnak, könnyen a Gambit lehet 2019 egyik Foxos Marvel filmje. 

Tatum és Daniel Craig jelenleg épp a Logan Lucky - A tuti balhé című filmben láthatóak együtt, és ha minden jól megy, legközelebb akár egymásnak eshetnek egy szuperhősfilmben. A stúdió egyelőre nem kommentálta a híresztelést, vagyis érdemes abszolút pletyka szinten kezelni. Azért megkérdezzük tőletek, hogy ti mit szólnátok hozzá, ha valóban a 007-es ügynök játszaná Mister Sinister karakterét? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.