Hirdetés

Gambit - Doug Liman rendezheti

|

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt írtuk, hogy miután Rupert Wyatt kilépett a projektből, a stúdió egy új rendezőt próbál megszerezni magának. Azóta elég jól alakulhattak a tárgyalások, mert Doug Liman már majdnem aláírt a Gambithez. Doug Liman A holnap határát vitte sikerre Tom Cruise-zal és Emily Blunttal a főszerepben, a folytatáson pedig dolgozgatnak. Szóval, egy tapasztalt rendezőrő van szó, aki azért érti a dolgát, és ez nagyon jót fog tenni a Gambitnek, mert már szenvedett eleget. A Foxnak pedig bele kelle húznia, különben lemarad a képregényes versenyben, még akkor is ha az X-Men: Apokalipszis a legjobbnak ígérkezik. Lassan, pontosabban valamikor a napokban, nem ártaná egy hivatalos megerősítés, mert 2016. október 7-ére tervezik a bemutatót és még nem sikerült elkezdeni forgatni, és így nagyon szorossá válhat, rosszabb esetben kapkodás, jobb esetben csúszás lesz a vége. A címszerplőt továbbra is Channig Tatum fogja alakítani, partnere pedig a legfrissebb Bondlány Lea Seydoux lesz.

2010_fair_game_017
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.