Hirdetés

Ezért csúszik a Gambit mozifilm bemutatója

|

Az X-Men filmek producere megpróbált válaszolni a kérdésre.

Hirdetés

A Gambit nagyon nehéz utat jár be a mozikba kerülésig a folyamatos csúszásokkal és a nyugtalanító pletykákkal, miközben még a végleges forgatókönyv sincs meg. Csoda, hogy a címszereplőt alakító Channing Tatum továbbra is hű a produkcióhoz, hiszen nem egy színész tépte volna ketté ezek után a szerződést - ameddig így áll a helyzet, biztos nem fújják le a projektet, hiába tűnik valószínűnek. Simon Kinberg, a FOX producere sem úgy látja, hogy temetni kell a filmet, legújabb nyilatkozatában pedig arról beszélt, hogy miért is van mindez. 

Hirdetés

Azt hiszem, az az igazság ezekkel a filmekkel kapcsolatban, hogy szükségük van egy nagyon különleges és egyedi stílusra, amit, hát, eltart egy kis ideig megtalálni. A Deadpool olyannak tűnik, mint ami a semmiből robbantott, de tíz éves fejlesztési folyamat előzi meg a filmet. Szerintem még ezen felül is csiszolódott.

Remélem, hogy a Gambitnak nem kell tíz év, de mindenképp kell még csiszolni a stíluson és a hangnemen is. A karakter elképesztően egyedi a képregényekben, hasonlóan, mint Deadpool, így meg szeretnénk győződni arról, hogy azt a stílust ragadjuk majd át a füzetekből, ami őt jellemzi. Tényleg csak annyi kell, hogy kapjak egy szkriptet, ami méltó a karakterhez. Úgy hiszem, most már nagyon is közel járunk ehhez.

Meg kell hagyni, megnyugtatásként valóban megállják a helyüket Kinberg szavai, hiszen amennyire nem bíztak a Deadpool sikerében (lásd: szánalmasan alacsony produkciós költség), olyan hamar adtak zöld utat a folytatásnak, amikor elkezdte hozni a milliókat a stúdió számára. Ha a Gambit is megfelelő előkészületeket kap, akkor nagyszerű szuperhősfilmmel bővíthetik a repertoárt, de ha valamiért csalódást okoznak, rengeteg rajongót veszít el a FOX a többéves csúsztatások után. Reméljük a legjobbakat. Ti mit gondoltok? Szerintetek Gambit képes lesz a hátán elvinni egy filmet, vagy már rég le kellett volna fújni a produkciót?  

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.