Hirdetés

Gambit - Ismét elhalasztották a forgatást

|

Hirdetés

Csak nem akar egykönnyen összejönni ez a 20th Century Fox-féle Gambit film, pedig Channing Tatum nagyon kitartó a mutáns vászonra költöztetésével kapcsolatban. Noha a Fox korábban azt remélte, hogy már idén bemutatkozhat a film, azonban a forgatás folyamatos csúsztatásával bizonytalanná vált a premier. A helyzet ezúttal sem rózsásabb. A The Hollywood Reporter legfrissebb jelentése szerint a szkript átírása miatt tolódik a forgatás kezdete, amely azt eredményezi, hogy a korábban tervezett márciusi rajt helyett a munkálatokba csak valamikor 2016 végén tudnak belevágni. A forgatókönyv legutóbbi verzióját a Magic Mike írója, Reid Carolin próbálja kipofozni. Ennek eredményeként a Gambit rendezője, Doug Liman (A holnap határa) - aki Rupert Wyatt távozása után került képbe - a produkció forgatása előtt elkészíthet egy másik projektet, a THR úgy tudja, hogy tárgyalásokat folytat az Amazon Studios illetékeseivel arról, hogy ledirigálja a The Wall című pszichológiai thrillert. A The Wall egy kisebb projekt, így Liman reméli, hogy késő tavasszal vagy kora nyáron letudhatja azt és év végén visszatérhet a Gambit fedélzetére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.