Hirdetés

Gambit - Talán megtalálták a rendezőt

|

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt a korábbi rendező, Ruper Wyatt, otthagyta a filmet, mert az ő verziója egyszerűen túl sok pénzbe került volna, amit a 20th Centurx Fox nem tudott vállalni. Ahelyett, hogy megegyeztek volna, Wyatt inkább távozott, és csúnyán hoppon hagyta a filmet, mert ebben a hónapban már forgatniuk kéne. Most azonban lehet megvan az új rendező, Doug Liman, aki a Holnap határát vitte sikerre Tom Cruise-zal karöltve. https://twitter.com/TheInSneider/status/655802223742464000?ref_src=twsrc%5Etfw Gambitnek már jó pár pofont el kellett viselnie, a főszereplője is majdnem távozott, aztán mégsem, most meg ez. Lassan kezd a Fantasztikus négyes nyomdokaiba lépni, és nem a jó értelemben. Egyre több a probléma, arról nem is beszélve, hogy Limannak is kétes a múltja, a filmjei sokszor nehezen indulnak el és a forgatások sem teljesen békések. Az sem biztos, hogy szüksége van most a Gambitre, mert állítólag már készül a Holnap határa folytatása és a 2014 óta húzodó Luna Park. Legfrisseb drámájával (Mena) is lesz még dolga, mert 2017. január 7-én nyit a mozikban. A Foxnak nagyon jó jönne, ha végre rendezné a sorait, mert még lemarad a Warner és a Disney mögött, és hiába zúznak az X-Menek és Wolverine (Deadpool is jónak tűnik, de az meg R-s lesz, tehát a nagyközönség elmarad), nagyon kéne az erősítés, ha már a Fantasztikusok kiesnek. A film premierje 2016. október 7-ére van kitűzve, de ha nem húznak bele a Foxnál, kénytelenek lesznek más időpontot keresni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.