Hirdetés

Új Garfield animációs film készül

|

A jogokat birtokló stúdiónak nagy tervei vannak a lusta macskával.

Hirdetés

Állandóan szunyókálna, utálja a hétfőket és Nermalt, imádja a lasagnét és enni... ő nem más, mint a Jim Davis fejéből kipattant világhírű képregénymacska, Garfield, akit már Hollywood is felfedezett magának (a két mozifilm mellett sorozatokban, rajzfilmekben is láthattuk őt, sőt videojátékokban is felbukkant). 

Hirdetés

A megfilmesítési jogokat az Alcon Entertainment szerezte meg Davistől, a Variety jelentése szerint pedig máris dolgoznak azon, hogy elkészüljön a következő animációs film Garfieldról (Jim Davis executive producerként vesz részt benne). A rendező az Eszeveszett birodalmat és a Csodacsibét jegyző Mark Dindal lesz, a forgatókönyvet Paul Kaplan és Mark Torgove (Kerge város) írták.

Az Alcon terve az, hogy egy franchise-t építenek animációs filmekből, amelyet az is előrevetít, hogy a vállalat vezetői mellett a Gru és az Angry Birds film producere, John Cohen is támogatja a projektet. Ti örültök az új Garfield adaptációnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.