Hirdetés

Gary Oldman a Batman v Superman: Dawn of Justiceról

|

A Sötét Lovag trilógia Jim Gordon parancsnoka, Gary Oldman beszélt az új Superman filmről, melynek másik főhőse Batman lesz.

Hirdetés

A Nolan féle Batman trilógiából teljes egészében kimaradt Superman és a rendezőnek újra és újra el kellett magyaráznia, hogy miért döntött így. Egyrészt természetesen azért, hogy a filmek annyira realisztikusak legyenek, amennyire csak lehet, de a fő indok az volt, hogy Nolan úgy gondolta Batman már nem lenne annyira érdekes, ha tudnánk, hogy a megállíthatatlan Superman is ott van a szomszédban. Gary Oldman A majmok bolygója: Forradalom promózása közben elmondta véleményét a készülő filmről, amelyben mind két szuperhős szerepet kapott.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.