Hirdetés

Gary Oldman aláírt a Robotzsaru rebootra (Update)

|

James Vanderbilt már egy ideje leszállította a Robotzsaru reboot szkriptjét, most a casting folyik gőzerővel, hogy azt is kipipálva Jose Padilha rendező elkezdhesse a forgatást.

Hirdetés

Az Elit halálosztók készítője, Jose Padilha nyilván már tűkön ülve várja, hogy összehozhassa élete első nagy produkcióját, ám dolgát eddig hátráltatta a forgatókönyv összefoltozása, most pedig a casting miatt kénytelen kispadon csücsülni. Azt már eddig is tudtuk, hogy Joel Kinnaman (Védhetetlen, Instant dohány, A legsötétebb óra) öltheti magára a jól ismert páncélt, de arról nem tett senki sem említést, hogy a színész mellett ki szerepelhet még a filmben - ezidáig. A legfrissebb hírek szerint a tehetséges és ezerarcúnak számító Gary Oldman csatlakozott a stábhoz és állítólag azt a Norton nevű tudóst alakítja majd, aki kitalálta az emberből robottá való átalakítást. Érdemes megemlíteni, hogy Oldman leendő karaktere az 1987-es eredeti verzióban nem volt jelen, ő James Vanderbilt fejéből pattant ki. A Robotzsaru remake-et várhatóan 2013. augusztus kilencedikén mutatják be. A végére egy saját meglátás: könyörgöm, valaki adjon már Oldmannek egy Oscart, mindenkinél jobban megérdemli!

Update: újabb casting hír, ezúttal Samuel L. Jackson csatlakozott a csapathoz, de még nem tudni, hogy kit fogj játszani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.