Hirdetés

Gengszterosztag - 8 fantasztikus banner

|

2013 januárjában várható a történelem egyik legendás összecsapásának vászonra költözése, ugyanis a hírhedt maffiavezér, Mickey Cohen és a kemény rendőrfőnök, John O Mara küzdelmét nézhetjük végig egy sztárgárdával.

Hirdetés

A Ruben Fleisher (Zombieland) rendezte film történetében 1949-ben, Los Angelesben járunk, amikor is a könyörtelen, brooklyni születésű maffiavezér, Mickey Cohen uralja a várost, kábítószert, pénzt, fegyvereket és prostikat felhalmozva. Nem csak a saját emberei védik, de a megvesztegetett zsaruk és a politikusok is mellette állnak. Kivételt képez a Los Angeles-i rendőrségen kívül álló titkos kis különítmény, akiket John OMara őrmester (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling) vezet, és arra kötelezték el magukat, hogy megállítják a maffia terjeszkedését szeretett városukban. A további szerepekben Emma Stone, Ryan Gosling, Josh Brolin, Sean Penn, Nick Nolte, Robert Patrick, Michael Pena, Giovanni Ribisi és Anthony Mackie található.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.