Hirdetés

A Genius trailere klassz drámát ígér

|

Hirdetés

A Genius Thomas Wolfe-ot (Jude Law) mutatja be nekünk, amint megpróbálja összeegyeztetni írói géniuszát magánéletével (illetve: talán meg sem próbálja összeegyeztetni a kettőt) és amint életének egyik fő művével vesződik, viták tömkelegét lezavarva szerkesztőjével, Maxwell Perkins-szel (Colin Firth játssza azt az embert, aki többek között Ernest Hemingway írott dolgait is felügyelte). Így az előzetes alapján a Genius nagyjából rendelkezik minden olyan összetevővel, ami esélyessé teheti majd egy esetleges Oscar-díjra: nagyszerű színészek, kora harmincas évekbeli ruházatok, művészlelkek frusztrációja és az ebből fakadó dráma, valamint januári megjelenés. Tegyük hozzá, hogy mindez az Oscar-jelölt John Logan (A leleményes Hugo) forgatókönyvéből készült és bár az elsőfilmes Michael Grandage neve nem mond túl sokat nekünk, a képek alapján okkal bizakodhatunk abban, hogy megfelelő kézügyességgel vezényli le ezt a történetet. https://www.youtube.com/watch?v=GzAsk-tS9Bs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.