Hirdetés

Leleplezték, melyik híresség lesz a Géniusz folytatásának középpontjában

|

Idén tavasszal debütált a NatGeo műsorán a Géniusz, az Albert Einstein életét bemutató széria. A folytatásban azonban egy másik híresség életét tárják majd elénk.

Hirdetés

Ma hozták nyilvánosságra, hogy az idén tavasszal indult, idehaza is vetített Géniusz című sorozat második évadának főszereplője már nem Albert Einstein, hanem egy másik világszerte ismert híres ember lesz.

Hirdetés

Az új évad főszereplője a mindkét világháborút átélt hatalmas tehetségű spanyol művész, Pablo Picasso lesz. A Géniusz ezzel hivatalosan is a mára divatossá vált antológiasorozatok útjára lépett, és látva az első évad sikereit, hosszú életű produkció lehet belőle.

A NatGeo áprilisban mutatta be új fikciós saját gyártását, a Géniuszt, amelyben megismertették velünk a neves elméleti fizikus, Albert Einstein életét és tudományos pályáját. A tudóst az Oscar-díjas ausztrál színész Geoffrey Rush és Johnny Flynn alakították. A készítők pedig a szintén Oscar-díjas Brian Grazer és Ron Howard voltak. A már korábban berendelt második évadról azonban egyelőre még nem tudni, mikor kerül képernyőre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.