Hirdetés

Geoffrey Rush lesz Albert Einstein

|

A legendás ausztrál színész alakíthatja minden idők leghíresebb fizikusát.

Hirdetés

Manapság egyre gyakrabb, hogy az ismeretterjesztő csatornák is előállnak egy-egy minőségi TV-sorozattal, gondoljunk csak a Historry Channel esetére a Vikingekkel. Most a National Geographic is megpróbálkozik a műfajjal, méghozzá nem is kispályázik.

Hirdetés

A Genius egy évadonként 10 részes antológia sorozat lesz, amely a koncepciójából adódóan minden szezonban a történelem egy nagy gondolkodójáról fog szólni. Az első évad rögtön egy igazi sztárral, ALbert Einsteinnel fog foglalkozni, akinek fiatalabb énjét Johnny Flynn (Sils Maria felhői), míg az idősebbet a legendás Geoffrey Rush (Ragyogj!, A király beszéde, A Karib-tenger kalózai) fogja életre kelteni. A szezon Walter Isaacson kritikailag elismert könyve, az Einstein élete és univerzuma alapján fog készülni, az első epizódot pedig Ron Howard (Hajsza a győzelemért, Apolló 13) fogja dirigálni. A forgatás jövő hónapban kezdődik Prágában és a bemutató valamikor 2017-ben, szinte egyszerre lesz esedékes 171 országban, 45 nyelven. Reméljük, hogy mi is köztük leszünk, mert nem csak a koncepció, hanem maga a stáb is rettentő ígéretes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.