Hirdetés

A The Walking Dead csatornájára kerülhet Romero új zombis sztorija

|

Hirdetés

Még májusban felröppentek a hírek, hogy George A. Romero aláírta a szerződést az Empire of the Dead című képregényének tévésorozattá adaptálásra. A forgatókönyvet maga Romero írná Peter Grunwald segédletével - akivel korábban már többször is dolgoztak együtt zombis filmeken (Holtak földje, Holtak naplója). Arról azonban eddig nem esett szó, hogy melyik tévécsatorna tűzné műsorára az új Romero-zombikat - egészen idáig.

Empire of the Dead

Arthur Suydam illusztrátor - aki a képregény borítóit készítette - megjelent Louisville-ben, a Wizard World Comic Con vendégeként, és arról nyilatkozott, hogy az Empire of the Dead az AMC csatornán fog majd feltűnni. Az AMC egyelőre nem erősítette meg a hírt - így nem tudni, hogy a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead mellé valóban műsorra tűnik Romero zombijait is. Az Empire of the Dead története New York-ban játszódik, pár évvel azután, hogy kitört a zombijárvány. Manhattan karantén alatt áll, és ha a túlélőkre nem jelentenek elég nagy veszélyt az élőholt populáció, megjelennek a vámpírok is...  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.