Hirdetés

George Clooney arra kéri a médiát, hogy ne tegyenek közzé képeket a gyermekeikről

|

A színész nyílt levélben fordult a közösségi médiában dolgozókhoz.

Hirdetés

Híresnek lenni sok szempontból szerencsés, de a reflektorfénynek megvannak a maga hátulütői is. Ilyen például az, ha bizonyos médiumok az engedélyed nélkül posztolnak képeket a gyerekeidről. Korábban már Blake Lively is felszólalt a helyzet etikátlanságával szemben, de ezúttal most George Clooney fordult nyílt levélben a képek publikálóihoz.

Hirdetés

A levél így hangzik (forrás: The Hollywood Reporter): 

Nyílt levél a Daily Mailnek és a többi médiumnak. 

Látva a Billie Lourd egyéves gyermekéről készült fotókat a publikációjukban, amiket ezt követően leszedtek az oldalukról, arra kérnénk Önöket, hogy járjanak el szintúgy a mi gyermekeinkkel is. Közszereplő vagyok, elviselem, hogy néhány előnytelen fotó is kikerül rólam. Ezt az árat meg kell fizetnem a szakmámért cserébe, de a gyermekeink nem kötelezték el magukat emellett.  

A feleségem a munkája során terroristacsoportokkal kerül szembe és állítja őket bíróság elé, szóval igyekszünk a lehető legtöbb óvintézkedést megtenni a családunk biztonsága érdekében. Viszont úgy nem tudjuk megvédeni a gyermekeinket, ha valamelyik médium az ő arcukat teszi a címlapjára.

Soha nem adtunk el képeket a gyerekeinkről, nem vagyunk fenn a közösségi média platformjain, és sosem teszünk közzé képeket róluk, mert nem akarjuk őket veszélybe sodorni. Ez nem paranoia, hanem valódi kockázatvállalás valódi következményekkel. 

Reméljük, hogy megértik, hogy a hirdetésekből befolyó összeg nem ér annyit, hogy ártatlan gyermekeket tegyünk ki mások céltáblájának. 

Köszönöm, George Clooney

Bár egyre több országban korlátozzák törvények a fotók engedély nélküli publikálását, az internet korában nem nagy kihívás ezeket figyelmen kívül hagyni. Reméljük, hogy intő jelként veszik a felelősök a színészek felszólalásait és történik változás. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.