Hirdetés

George Lucas is ellátogatott a Trónok harca forgatására

|

Nem csupán turistáskodott a Star Wars filmek atyja.

Hirdetés

Érthető okokból egészen komoly titkolózás övezte a Trónok harca befejező évadának forgatását. Nem tehette be a lábát akárki Westerosba, de néhány különleges vendéget azért szeretettel fogadtak a készítők. Ilyen vendég volt George Lucas is, aki néhány hónappal azelőtt látogatta meg a stábot, hogy David Benioff és Dan Weiss showrunnerek saját Star Wars trilógiára szerződtek volna.

Hirdetés

Lucas látogatásának tehát közvetlen köze lehetett ahhoz, hogy a páros lehetőséget kapjon bejárni a messzi-messzi galaxist. Egyes pletykák szerint az új trilógia a Régi Köztársaságba kalauzolhatná el a nézőket, ahol Benioff és Weiss igazán jól tudná kamatoztatni mindazt a tudást, amit a Trónok harca készítése során megszereztek. A sorozatban Davost alakító Liam Cunningham kendőzetlenül beszélt arról, hogy szerinte miért szükséges a Star Wars számára, hogy merítsen egy kicsit a Trónok harcából.

"George idejött beszélni a fiúkkal és az benne a vicces, hogy az utóbbi időben a Star Wars éppen az értékelhető történetmesélésnek volt a híján. Rengeteg csodálatos dolog van abban a világban, de sajnos néha éppen a történet hagy kívánni valót maga után. Dan és David briliánsan tudják meglepni a közönséget, aminek a tagjait akár magukkal is vihetek a Star Warshoz. Nagyszerűen tudnak adaptálni egy világot és azt teljesen magukévá tenni, további rétegekkel emelve a komplexitását. Örülnék, ha adnának nekem pár sornyi szöveget, de valószínűleg csak valami sisakkal a fejemen lennék látható."

A Trónok harca színészei közül néhányan már belekóstolhattak a Star Wars világába, de Benioff és Weiss új trilógiájában akár még több ismerős arccal találkozhatunk. Egyelőre semmi hivatalos infó nincs affelől, hogy milyen irányt vesz az általuk megálmodott történet, de mi már alig várjuk, hogy beszámolhassunk a részletekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.