Hirdetés

George Lucas visszavonul

|

George Lucas a Red Tails premierjekor jelentette be azt, ami már egy ideje a szívét nyomta: felhagy a nagyobb projektek készítésével és ezentúl kis, független filmekkel gyarapítja csak a kínálatot.

Hirdetés

Lucas bátyó rendkívül csalódott ugyanis a világban, ugyanis a Red Tails premierjére alig voltak kíváncsiak, még a stúdiók vezetőinek is úgy kellett külön szólnia, hogy ugyan nézzék már meg a filmet. 20 évnyi tervezés után besokkalt a rendező és azt mondta a premieren, hogy nyugdíjba vonul és kivonja magát az üzleti életből is. Természetesen az Indiana Jones 5 még az ő neve alatt futhat, de utána lehúzza állítólag a rolót - lényegében csak kisebb, független filmeket készít majd. A Star Wars és az Indiana Jones szériák atyja tehát megelégelte a filmvilágot, szerintetek is vissza kellene vonulnia?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.