Hirdetés

George Lucas visszavonul (újra)

|

George Lucas legutóbb a Red Tails premierjekor jelentette be visszavonulását, ám már sokszor nyilatkozott hasonló dolgokat és még mindig aktívan tevékenykedik. Most újra megerősítette távozási szándékát...

Hirdetés

Lucas ennek ellenére úgy tűnik, hogy komolyan gondolja visszavonulását, ugyanis az Empire-nek adott interjújában kifejti, hogy átadja a Lucasfilmet valakinek és otthon marad forgatni a garázsában, ahol hobbifilmeket kíván forgatni, melyeket kizárólag a barátainak és családjának mutat be. Elmondása szerint letudja a még hátralevő terveit és elkötelezettségeit, majd mindezek után visszavonul a világ szeme elől. Vajon a hátramaradt kötelezettségek alatt az Indiana Jones 5-öt érti? Várjuk a tippeket és a visszavonulását támogató, valamint ellenző véleményeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.