Hirdetés

George Miller a Justice League elé gördült akadályokról beszélt

|

Hirdetés

A napokban a The Hollywood Reporter közzétett egy meglehetősen nagy terjedelmű és tartalmas interjút George Millerrel. Az interjú során szóba került (egyértelműen) a Mad Max-széria, Az eastwicki boszorkányok, a Babe 1-2, a Táncoló talpak, de témaként feljött a szó a Justice League-mozifilmről is, melyet egy ideig úgy volt, hogy maga Miller rendez. Ezt mindenki tudja, ahogy azt is, hogy anno a forgatókönyvét szétcincálták a filmes oldalak és körberöhögték, most bezzeg mindenki visszasírja azokat az időket és inkább tudnák Millert a kamera mögött, mint Snydert. A hányattatott film sorsáról egyébként dokumentumfilmet is szeretnének készíteni, de addig érjük be az alábbi interjúrészlettel, melyben az ausztrál rendező arról beszél, hogy milyen akadályok vezettek a Justice League-film lefújásához:

Nagyon vonzódtam a dologhoz, de aztán jött az írósztrájk. Nagyon gyorsan kellett castingolnunk, amit a Warner castingosaival csináltunk. Nagyon gyorsan tettük és nagyon gyorsan a végére is értünk. Az egész a kezdési időn múlott és néhány alapvető visszatérítési jogszabályon, ami az új ausztrál kormányon keresztül ment volna. De egyszerűen túl nagy döntés lett volna nekik időben megcsinálni ezt és végül az egész film szétesett. Majdnem ott voltunk.
Ilyen ez a popszakma. Hollywood tele van kudarcba fulladt tervekkel és olyan filmekkel, amik majdnem elkészültek. Sebaj, ne búslakodjunk, hiszen ki tudja - talán, ha végül a Justice League elkészül, akkor a Mad Max negyedik része az, ami holtvágányra kerül. Az a veszteség pedig inkább adott volna okot bánkódásra. Nem igaz?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.