Hirdetés

George Miller csinálna egy Furiosa filmet

|

Hirdetés

A Mad Max filmek mestere, George Miller nem rég említette, hogy pár éven belül szeretne visszatérni a franchise-hoz, és az Entertainment Weeklynek bevallotta, hogy A harag útjának női főhősére, Furiosára fókuszálna. Miller szerint Furiosának nagyon gazdag háttértörténete van, amibe  nem tudtak eléggé belemélyedni az időkeret szűkössége miatt. Miután visszatér a szériához egy rövid szünet után - persze ez idő alatt is filmezni fog - beleássa magát az imperátor sztorijába elmondása szerint.

Pont annyi dolog derült eddig ki Furiosáról, amivel sikerült felkelteni a nézők érdeklődését. Nagyon érdekes története van.
A rendező hozzátette, hogy nem csak ő, hanem minden karakter úgy lett megírva, hogy egy önálló filmben is megálljon a lábán. Példának a gitározó war boyt hozta: Ha szeretné, neki is bármikor tudna kerekíteni egy ütős háttértörténetet. Ha meg is valósul a Furiosa film, az sem mostanában lesz. Igaz, a hírek szerint a direktor már tárgyal a stúdióval a következő Mad Max projektről, de egyéb előkészületről még nem tudunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.