Hirdetés

A George Miller féle Igazság Ligájában összecsapott volna Superman és Wonder Woman

|

Érdekes tervei voltak George Miller filmkészítőnek az Igazság Ligájával kapcsolatban, melyek között az Acélember és Csodanő egymásnak eresztése is szerepelt.

Hirdetés

Az ősszel mozikba kerül az Igazság Ligája, amelyre már nagyon régóta vágytak a DC képregények rajongói. A film már azelőtt tervben volt, hogy a stúdió megkezdte az univerzum építést a Marvel mintájára és többek között a Mad Max filmek alkotója, George Miller is szerette volna elkészíteni a szuperhősös csapatmozit.

Hirdetés

A projektet azóta csak Hollywood nagy "Mi lett volna ha?" listáján tarthatjuk számon, pedig 2007-ben már minden készen állt ahhoz, hogy elindulhasson a forgatás és megcélozzanak egy 2009-es premier dátumot, viszont az írók sztrájka bekavart a film számára. Néhány részlet és pár fotó már szivárgott ki az évek során és most ismét új információkkal gazdagodtunk, ugyanis Jay Baruchel, aki Maxwell Lordot alakította volna a filmben most beszélt a tervekről, amelyekben egy Superman kontra Wonder Woman jelenet is szerepelt.

"Volt egy jelenet, amiben Maxwell Lord átmosta Clark agyát és hirtelen fegyverként tudta felhasználni Supermant. Azzal a javaslattal álltam elő ezzel kapcsolatban Millernek, amit egyébként imádott, hogy minden egyes nyamvadt testnyílásomból véreznem kell, mivel ilyen nehéz átvenni az irányítást egy kryptoni elme felett. Aztán átváltoztatom pirosszemű Supermanné és ráküldöm Wonder Womanre, akivel hatalmasat küzdenek és eltöri a csuklóját meg minden. A film közepén meghalt volna a karakterem, de a tudatom feltöltődött egy számítógépre és egy gonosz gép lettem volna."

Baruchel azt is elárulta, hogy a történet nagyrészt az Infinite Crisis képregény feldolgozása lett volna. Már tényleg minden készen állt a forgatásra, megvoltak a jelmezek, a pre-vizualizáció és ki volt találva a díszlet dizájn. A színész szerint nagyon merész karakter és sztori döntéseket hoztak az írók, ezért igencsak sajnálatos, hogy sohasem készülhetett el a film. Baruchel még Wonder Woman bemutatkozásáról is ejtett néhány szót, ami iszonyat királyul hangzik.

"A nyitó jelenetben Themiscyrán a csatalován vágtat egy minotaurusz felé, akinek egy csatabárd van a kezében. Az összes amazon neki éljenez, ő pedig egyszerűen lefejezi a szörnyet, leugrik a lováról, a magasba emelei a levágott fejet és egy szót sem szól. Arra gondoltam, hogy 'Pontosan ez az Wonder Woman, akit látni akarok!'"

Az, hogy a Miller féle Igazság Ligája végül meghiúsult kifejezetten szívfájdító volt Baruchel számára, mert végig a rendező mellett lett volna a forgatás során, nem csak a saját jeleneteinél, annak reményében, hogy eltud lesni néhány praktikát a mestertől.

A félresikerült produkcióról egyébként dokumentumfilm is készül, amiből remélhetőleg még több részletet tudunk meg a sajnálatos esetről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.