Hirdetés

George Miller további Mad Max-filmeket tervez

|

Hirdetés

Minap már hírül adtuk, hogy George Miller nem szándékozik megrendezni az Acélember 2-t, mi pedig fohászkodtunk azért, hogy az oka egy újabb Mad Max-film legyen, tekintve hogy odáig voltunk A Harag Útjáért. Többek között ezt erősítette meg most a 70 éves, Oscar-díjas rendező:

Jelenleg a háttértörténet mélyére próbálunk ásni, nemcsak a karakterek, hanem a járművek terén is. Hogyan lehet a kormánykerék vallási tárgy és hasonlók. Két forgatókönyv tervezettel is végeztünk anélkül, hogy igazán próbálkoztunk volna. Beszélünk róla a Warner Bros.-szal, de hogy melyikre esik a választásuk, abban nem vagyok biztos.
Azonban mielőtt elkezdenénk számolni a napokat a bemutatóig, vagy arra számítunk, hogy akármikor megkezdődhet a forgatás, Miller gyorsan le is hűtötte a kedélyeket.
Egy kisebb filmet akarok csinálni, speciális effektek nélkül, méghozzá gyorsan, mielőtt nekiállnék. A Harag útját 8 hónapig forgattuk. Ez nagyon sok.  Minden nap a hőségben és a porban, csinálni ezeket a kaszkadőrmutatványokat igencsak megviselő. Tervezünk még másik kettőt, de csak a nem túl távoli jövőben.
Noha mi is minél előbb szeretnénk látni, hogy Max világa hova teljesedik ki, kétségtelen, hogy A harag útja premierjét is sokat tologatták a Miller által is emlegetett hosszú forgatás miatt, amiben a rendező maximalizmusa végett így is benne volt egy egy évvel későbbi utóforgatás (amikor a színészeket nehéz volt összeválogatni, és a felvételeket megnehezítette az a csapadékmennyiség, aminek következtében még a sivatag is kivirágzott. Viszont a végeredményért megérte ennyit várni és a folytatással is biztos így lesz, ami eddig a világ mozijaiban több, mint 375 millió dollárt termelt. Ti mit vártok a folytatástól? (Mi például azt, hogy Tom Hardynak legfeljebb két mondata legyen.)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.