Hirdetés

George R. R. Martin minden időt Westerosban tölt

|

A Trónok harca szerzője is karanténba vonult.

Hirdetés

Elvétve azért jó hírekbe is belefuthatunk a koronavírus-járvány tombolása alatt, és mint ilyen említést érdemel A tűz és jég dala fantasysorozatot szerző George R. R. Martin újabb blogbejegyzése, amiben tudtunkra adta, hogy önkéntes karanténban tölti az elkövetkező időszakot.

Hirdetés

A mostani helyzetre való tekintettel a Trónok harca megálmodója nem teszi ki a lábát a házból, ami egyet jelent azzal, hogy csak a regényfolyam következő felvonására, A tél szeleire (eredeti címén The Winds of Winter) koncentrál. Ugyan valóban Dunát lehetne rekeszteni az író ehhez hasonló ígéreteivel, talán ez a kényszerű helyzet most eltér a korábbiaktól: a blogoldalán sorban végigvette, hogy a karanténintézkedések miatt több mellékprojektje is felfüggesztette tevékenységét, jelen pillanatban tehát minden erejével azon van, hogy a rajongók minél hamarabb kézbe vehessék a szám szerint hatodik kötetet, aminek eredetileg 2014-ben kellett volna érkeznie.

"Tisztában vagyok vele, hogy veszélyeztetett vagyok a korom és a fizikai állapotom miatt, jelenleg viszont jól érzem magam, és megteszünk minden ésszerű óvintézkedést. Magam vagyok egy távoli, elkülönített helyen, egyetlen stábtagom látogathat, és egy darabig nem is teszem ki a lábamat. Minden nap írok, és igazság szerint eljutottam arra a pontra, hogy több időt töltök Westerosban, mint a való világban. Kegyetlen dolgok történnek a Hét Királyságban, de talán nem olyan kegyetlenek, mint itt"

- írta Martin, és habár hivatalos megerősítés ezúttal sem jött arról, hol tart pontosan az 1500 oldalasra jósolt The Winds of Winter, mindazonáltal nagyon bizakodóak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy a karanténban töltött idő gyümölcsözőnek bizonyul majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.