Hirdetés

George R.R. Martin szerint el fog készülni a Trónok harca filmes adaptációja is

|

Hirdetés

A Trónok harca kétség kívül az HBO történelmének egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozata, ami bő egy héttel ezelőtt 12 szobrot vitt haza az Emmy díjátadóról, köztük a legjobb drámának kijárót is. Sajnos azonban minden jó dolognak véget kell érnie egyszer és most, hogy már a széria hatodik évada következik soron, jogosan kezdünk el azon gondolkodni, hogy vajon milyen lezárást kap majd George R.R. Martin könyveinek adaptációja. A nyár folyamán Michael Lombardo, az HBO elnöke azt nyilatkozta, hogy a két showrunner-el, David Benioff-al és D.B. Weiss-el folytatott beszélgetése során arra jutottak, hogy a Trónok harca valószínűleg 8 évad után búcsúzik majd a nézőktől. Viszont egyes találgatások szerint ez csupán a kis képernyőn jelenti majd a történet végét, ami a mozivásznakon érkezhet a csúcspontjához. Most a könyvek szerzője számolt be érdekességekről, aki szerint el fog készülni a film, de egy fontos elem hiányozni fog belőle.

El fog készülni a film, de én nem veszek részt benne. Túl sok dolgom van. Ezzel kizárólag az HBO, D.B. és David fognak foglalkozni. Még így is két könyvet kell befejeznem és azon túl is vannak teendőim.
A film adaptációk egyébként nem teljesen idegenek az HBO-tól. A Szex és New York-ot sikerre vitték és kisebb sikerekkel ugyan, de idén nyáron a Törtetőket is bemutatták. Egy Trónok harca kaliberű sorozatnál pedig nagyon is ésszerűnek tűnik az ötlet. A világ hatalmas, a karakterek történetei pedig rendkívül szerteágazóak, így bőven van miből merítenie a készítőknek. R.R. Martin szerint többet is kaphatunk, mint egy monumentálisabb látványt, lehetőségünk lesz viszont látni szeretett vagy akár utált szereplőket, akik a sorozatban már meghaltak.
Vissza szeretnének tekinteni az időben, a sorozat különböző szakaszaiba. Ez azt jelenti, hogy néhány nagyobb karakter, akiktől a rajongók már elbúcsúztak a sorozatban, újra visszatérhetnek.
Természetesen korai lenne még azt találgatni, hogy miről is szól majd a Trónok harca film, ami Martin önbizalommal teli szavai ellenére sincs még hivatalosan bejelentve, de a flashbackekkel való játszadozás nagyszerű fináléja lehetne a történetnek. Maga Lombardo is beismerte már, hogy gondolkoznak valamiféle előzményen, miután a sorozat véget ér, ez pedig simán érkezhetne film formájában is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.