Hirdetés

George R.R. Martin most már tényleg befejezi a The Winds of Wintert

|

De ezt már sokszor mondta az író.

Hirdetés

Bár a Trónok harca sajnos nem abban a minőségben ért véget 2019-ben, mint amire a legtöbben vágytak volna, azonban George R. R. Martin továbbra is azon dolgozik, hogy elkészüljön végre a könyvek utolsó két darabja, a The Winds of Winter, valamint a A Dream of Spring. Persze a rajongókat már nehéz meggyőzni erről, hiszen az író 2011 óta írja a könyvet (ekkor jelent meg ugyanis a szám szerint ötödik, idáig utolsó kötet, a Sárkányok tánca), és az évek során rengetegszer hitegette az embereket, hogy most már tényleg elkészül vele.

Hirdetés

Legutóbb például 2019 májusában írta azt hivatalos weboldalán, hogy amennyiben nem fejezi be a The Winds of Wintert az új-zélandi The World Science Fiction Convention nevű rendezvényig, akkor a rajongói nyugodtan bezárhatják őt egy szigetre Új-Zélandon. Természetesen a könyv nem készült el, és sokan fel is vetették Martinnak, hogy akkor most tényleg jön az önkéntes száműzetés? 

Erről adott az író nemrégiben egy hosszabb helyzetjelentést saját blogján, amelyben leírta, hogy A Tűz és Jég dala hatodik részének évek óta halogatott befejezése visszatért teendői listájának élére, és remélhetőleg minél hamarabb végezni is tud vele:

Ismét visszatértem a magányos erődömbe, a teljesen izolált hegyi kabinomba. Ami azt jelenti, hogy újfent elmerülök Westeros hatalmas és intrikákkal teli világában, hogy most már tényleg a végére érjek a The Winds of Winter kötetnek.

Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy idén tényleg végez a kötettel, és jövőre a polcokra kerül a könyv. Ti várjátok még az alkotást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.