Hirdetés

Georges St-Pierre az Amerika Kapitány 2-ben?

|

Érdekes hír látott napvilágot, ugyanis a vegyes harcművész és a jelenlegi UFC váltósúlyú bajnoka, Georges St-Pierre (GSP) szerepet kaphat az Amerika Kapitány második részében, mint Batroc.

Hirdetés

Batroc nem rendelkezik emberfeletti képességekkel, de a fizikai állapota minden tekintetben a csúcson van. A lábizmai különösen fejlettek, amely lehetővé teszi számára, hogy nagy távolságokat tudjon ugrani. Szakértője a kéz a kéz elleni harcnak is, ezek mellett tapasztalt tolvaj és csempész, aki franciául és angolul beszél. Nem habozik bűncselekményt elkövetni. Nem egyszer konfliktusba keveredett Amerika Kapitánnyal is. Ezen kívül azt mondogatják, hogy Robert Redford egy magas rangú kormányzati tisztviselőt alakíthat, akinek a neve Pierce lesz. A film amerikai bemutatója 2014. április 4-én lesz, a rendező Anthony és Joe Russo lesz, a szereplők pedig Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Cobie Smulders, Sebastian Stan, Emily VanCamp, Anthony Mackie, Toby Jones, Frank Grillo és Maximiliano Hernandez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.