Hirdetés

Gera Marina pókinvázióra készül az új filmjében

|

Az Emmy-díjas színésznő, A fekete pók című svájci-magyar misztikus kalandfilmben szerepel, melynek nemrég fejeződött be a forgatása.

Hirdetés

A történet a XII. században játszódik, a főszereplő pedig egy bába, aki paktumot köt az ördöggel, hogy falujából elűzhesse a német lovagokat. A gondok akkor kezdődnek, amikor a sötétség hercege a segítségért cserébe pókok végeláthatatlan zuhatagát ereszti a helyiekre. A Nemzetközi Emmy-díjas Gera Marina a falu egyik gazdaasszonyát alakítja.

Hirdetés

A Filmhu beszámolója alapján A fekete pókot két éves előkészület után 36 napig forgatták többek közt a fóti várdíszletben, a szentendrei skanzenben, illetve a göböli középkori városdíszletben. A munkálatokban egy nagyjából 120 fős magyar stáb működött közre, színészek mellett kaszkadőrök és statiszták is segítették Markus Fischer rendezőt.

A film Jeremias Gotthelf azonos című regénye alapján készült, a zürichi Snake Film és a budapesti Laokoon Filmgroup (Napszállta, Saul fia, Tiszta szívvel) koprodukciójában, a bemutatót pedig jövő novemberre tervezik az alkotók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.