Hirdetés

Geralt helyett egy másik karakterre koncentrál a tervezett Vaják animációs film

|

Nemrég jelentették be a Vaják világát kibővítő egész estés animét, és már azt is tudjuk, ki lesz a főszereplője.

Hirdetés

A napokban írtuk meg, hogy a Netflixnél előkészületek alatt áll egy animációs spinoff az élőszereplős Vaják-adaptációjukhoz, amelyen a sorozat alkotói dolgoznak, és amiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a címe The Witcher: Nightmare of the Wolf lesz.

Hirdetés

Most azonban a streamingszolgáltató az anime film történetéről is elárult részleteket egy rövid ismertető formájában, amelyből kiderül, hogy az animációnak már nem Ríviai Geralt lesz a központi alakja, hanem egy másik karakter, Vesemir. A hivatalos leírás szerint a Nightmare of the Wolf jóval azelőtt játszódik majd, hogy Vesemir Geralt mentorává vált volna, de egészen pontosan akkor, amikor maga is elindult a vajákok útján, miután a titokzatos Deglan magának követeli őt a meglepetés törvényére hivatkozva.

A legizgalmasabb kérdés, hogy ki kölcsönzi majd a karakter hangját az animációs spinoffban - Geralt mentorának a szériában minimális szerepe volt, mindössze a hangját hallhattuk az utolsó rész visszaemlékezésében Theo James (A beavatott-sorozat) tolmácsolásában, a későbbi évadokban viszont Mark Hamillt látnák szívesen nemcsak a rajongók, de elvileg a sorozat készítői is Vesemir szerepében. Egyelőre nincs hír arról, hogy a Nightmare of the Wolf szinkronszínésze vajon a karakter élőszereplős változatát is eljátssza-e, mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.