Hirdetés

Gerard Butler egy modern Robin Hoodot játszhat a Just Watch Me című filmben

|

A Dexter írójának azonos című könyvén alapuló történetet a John Wick készítője adaptálja filmre.

Hirdetés

Gerard Butler a Gengszterzsaruk után maradhat a heist filmek zsánerénél, miután szóba hozták a Just Watch Me című film főszerepével. Ez Jeff Lindsaynek, a Dexter-könyvek írójának azonos című regényén fog alapulni, amit a John Wick készítője, illetve a Senki írója, Derek Kolstad fog filmre adaptálni.

Hirdetés

Lindsay egyelőre két könyvet írt Riley Wolfe-ról, aki egyfajta modern kori Robin Hoodként ügyködik a regényeiben: a leggazdagabb 0.1%-tól igyekszik vagyont elkobozni, hogy azt visszaszolgáltassa a népnek. A Just Watch Me hasábjain pedig egyenesen az iráni koronaékszereket veszi célpontba, melyben egy kisebb csapat lesz a segítségére.

Butler a regények főszereplőjét, Riley Wolfe-ot keltheti életre, aminek gondolata már most izgatottá teszi az adaptációt végző Kolstadot. Kolstad egyben azt is elárulta, hogy jó barátjának tartja Jeff Lindsayt, úgyhogy mindenképp egy olyan feldolgozásra számítsunk, ami élvezi a regényíró áldását is. A projekt munkálatai valamikor az év vége felé kezdődhetnek el.

Ti olvastátok esetleg a könyveket? Butler tényleg jó választás Wolfe szerepére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.