Hirdetés

Get a Job Trailer - A munkanélküli Anna Kendrick és Miles Teller

|

Hirdetés

A Get a Job első casting hírei még 2012-ben kerültek ki, rögtön a rákövetkező év márciusában le is forgatták, és azóta porosodott a CBS Films és a Lionsgate polcain. Pedig ennél szimpatikusabb színészgárdát keresve se lehetne találni: Miles Teller (Beavatott széria, Whiplash, 21 and Over, Project X), Anna Kendrick (Into the Woods, Pitch Perfect), Alison Brie (Mad Men, Community) és Bryan Cranston (Breaking Bad, Godzilla). A történet pár húszas éveiben járó fiatalról szól, akik megtapasztalják, hogy a való világban nem is olyan egyszerű megszerezni vagy akár megtartani egy állást, főleg úgy hogy most estek ki az egyetemről, ahonnan nem csak a diplomájukat, de jókora diákhitelt is továbbvittek. Kendrick és Teller egy romantikus párt alakítanak, akik osztoznak az élet összes jó és rossz oldalán egyaránt. Mellékszerepben még: Marcia Gay Harden, Christopher Mintz-Plasse, Ravi Patel, Jorge Garcia és Nicholas Braun. A filmet Dylan Kidd rendezte. A film március 25-én nyit az amerikai mozikban és a neten egyeránt, így itthon nem fog mozikba kerülni. https://www.youtube.com/watch?v=eXmOmdzsQVs Poszter:

get-a-job-poster-405x600
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.