Hirdetés

Ghost in the Shell - Átírják a forgatókönyvet

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy gyártó szerint átírásra szorul a Ghost in the Shell című manga élőszereplős mozifilm-változatának forgatókönyve. Az átírásra ítélt forgatókönyvet William Wheeler (Ray Donovan, Beugratás) és Jamie Moss (Az utca királyai) írta Masamune Shirow világhírű mangájából. A forgatást 2016-ban kezdik el Új-Zélandon, addig pedig minden jel szerint gyártó DreamWorks még egy író keze nyomát látni akarja a kész terméken. A javítási feladatokat Jonathan Herman kapta meg. Herman-nak van már tapasztalata az ilyen jellegű munkában, hiszen a Straight Outta Compton című filmnél is ebben a formában járult hozzá a kész forgatókönyvhöz. Azt, hogy miért is döntött a DreamWorks az átírás mellett, még nem lehet tudni. A szereplőgárdáról továbbra is csak Scarlett Johansson ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.