Hirdetés

Ghost in the Shell forgatási képek: színre lép Batou

|

Érkezett néhány forgatási fotó a Ghost in the Shell forgatásáról, melyeken több kulcsszereplő is feltűnik.

Hirdetés

Áprilisban kezdődött meg a Ghost in the Shell forgatása, amelyről ha másért nem is, akkor az első hivatalos kép által okozott felháborodás miatt halhattál, melyen a Scarlett Johansson által életre keltett főszereplő tűnt fel. Míg a forgatásnak főleg Új-Zéland ad otthont, a stáb nemrég átköltözött Hong Kong-ba egy ideig. Innen érkeztek a legújabb forgatási fotók, melyeken nem csak a főszereplő Johanssont figyelhetjük meg, hanem a Pilous Asbæk által alakított Batout is.

Hirdetés

A Shirow Masamune azonos című mangáját adaptáló alkotás egy nemzetbiztonsági alakulatról szól, akik a kiberbűnözés és a kiberterrorizmus ellen veszik fel a harcot. A csapatot Motoko Kusanagi (Johansson) vezeti, akinek a társaihoz képest nem csupán egy-egy kibernetikus módosítás van a testébe ültetve, hanem az egész eredeti hordozóját egy mesterségesre cserélte.

A Ghost in the Shell 2017. március 31-én érkezik a mozikba Rupert Sanders rendezésében, főbb szerepekben pedig feltűnik még Beat Takeshi Kitano mint Daisuke Aramaki, Juliette Binoche mint Dr. Ouelet, Rila Fukushima és Kaori Momoi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.