Hirdetés

A Rekviem egy álomért komponistája szerzi a Ghost in the Shell zenéjét

|

Clint Mansell dallamai szólnak majd a Ghost in the Shell mozi alatt.

Hirdetés

A Paramount Pictures belevágott a Ghost in the Shell marketing kampányába, amit a hétvége folyamán az első ütős előzetessel kellőképpen érzékeltettek is. A készülő filmről most egy újabb lényeges információt tudhattunk meg, ugyanis kiderült ki fogja komponálni az alkotást. A rendezői székben ülő Rupert Sanders egy sajtónak tartott kerekasztal beszélgetés során árulta el, hogy Clint Mansell-t bízták meg a komponálással.

Hirdetés

A Rekviem egy álomért és A forrás tehetséges zeneszerzője szerezheti a jövőre érkező cyberpunk sci-fi dallamait, korábbi alkotásai alapján pedig Mansell tökéletesnek tűnik a feladatra. A Ghost in the Shell a valóság és az élet megkérdőjelezéséről szól, amelynek tökéletes központi szereplője a Scarlett Johansson által alakított kiborg őrnagy.

Mansell egyike a legérdekesebb komponistáknak, akik manapság dolgoznak. A Ghost in the Shell lesz számára hosszú évek óta az első nagyobb költségvetésűnek számító projekt, így kíváncsian várjuk, hogy mit tud hozzátenni az eddig remekül festő filmhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.