Hirdetés

Ghost Recon mozi részletek

|

Ma a Ubisoft Motion Pictures, a Ubisoft filmekért és TV-ért felelős részlege bejelentette, hogy együttműködnek a Warner Bros. Picturesel és Michael Bayel a Tom Clancy’s Ghost Recon film létrehozásában.

Hirdetés

"Az, hogy Hollywood egyik legbátrabb filmrendezője van az oldalunkon a Ghost Recon mozinál egy valóra vált álom számunkra." Mondta Jean-Julien Baronnet A Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója. "És a Warner Brothersel, a páratlanul sikeres múltú gyártóval, forgalmazóval és terjesztővel akik elhozzák az iparág legtehetségesebbjeit, azt hiszem nagy jövő áll a projekt előtt."

 A játék széria az Egyesült Államok hadseregének egy fiktív csapatát követi amit arra hoztak létre, hogy szigorúan titkos különleges műveleteket hajtsanak végre fejlett fegyverzettel ellátva. Tom Clancy’s Ghost Recon a stúdió egyik legsikeresebb videójáték sorozata több mint 24 millió eladott példánnyal és úgy tűnik, hogy a Ubisoft jó úton halad a megfilmesítés felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.