Hirdetés

G.I. Joe 2 - Az eredeti szereplőkkel

|

Bár a Paramount még nem talált utódot Stephen Sommers rendező úrnak, a stábban más cserét nem kell várnunk, hiszen a stúdió majd minden szereplőt visszavár a folytatásra.

Hirdetés

Az Untitled G.I. Joe Sequel munkacímen futó projekt a rossznyelvek szerint 2012-re kalapálódik össze bemutatható állapotúra, de nem is ez a lényeg most. Bizonyos értesüléseink szerint az első részben [SPOILER] elhalálozott Viharárny (Kígyószem testvére) mégsem esett áldozatául a rivalizálásnak [SPOILER] és az őt alakító színészt - Byung-hun Lee - bejelentették a folytatásra is. Mellette legjobb tudásunk alapján visszatér Hawk tábornok (Dennis Quaid), Duke (Channing Tatum), Anastasia (Sienna Miller), Kobra parancsnok (Joseph Gordon-Levitt), Kioldó (Marlon Wayans),  Zartan (Arnold Vosloo), Kőkemény (Adewale Akkinuoye-Agbaje) és Kígyószem is (Ray Park). Rendező továbbra sincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.