Hirdetés

G.I. Joe 2 - Bruce Willis lesz az eredeti Joe!

|

Mivel Dennis Quaid nem lesz újra látható a folytatásban ezért a készítők behozzák az alphának és egyben omegának számító Joe Colton tábornokot, aki megalapította a G.I.Joe-t.

Hirdetés

Az 1980-as években hatalmas népszerűségnek örvendő képregényekben Joe Colton alapította meg a G.I. Joe-t és a filmváltozat folytatásában ő lesz Duke és csapatának egyértelmű vezetője. Erre a szerepre Bruce Willis-szel folytattak már egy ideje tárgyalásokat és úgy tűnik, hogy sikerült megegyezniük a színésszel így Willis lehet a G.I. Joe: Retaliation című második rész Colton tábornoka. Rajta kívül visszatér Jon M. Chu (Step Up 2, 3D) rendezésében főszereplőként Channing Tatum (Duke) kiegészülve Dwayne The Rock Johnson-nal (Roadblock), Ray Park-kal (Kígyószem), Adrianne Palicki-val (Lady Jaye), Elodie Yung-gal (Jinx) és RZA karakterével (Blind Master). Az ellenséges oldalon egyelőr csak Viharárny (Byung-hun Lee) tér vissza a régi csapatból (de hol a francban van a Kobra parancsnok?!), de kap némi segítséget Firefly-tól (Ray Stevenson) és Zartan-tól (Arnold Vosloo). A várható premier 2012. június 29.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.